inwit interieurs

We schrijven ‘inwit interieurs’ met dubbele kleine letter. Met twee puntjes op de ‘i’ dus ook, want we handhaven ons streven naar perfectie.

inwit raamdecoratie

Ooit was het een evidentie dat de schilder zowat het halve interieur voor zijn rekening nam: muren die bij vloeren passen en behang dat aanleunt bij gordijnen. Met inwit werken we nog altijd naar één geheel. Naar afwerking. Naar een som die meer is dan de afzonderlijke delen.

Onze raamdecoratie op maat past in dat idee. De lichtinval in een ruimte creëert sfeer en straalt klasse uit. Net zoals goed schilderwerk dat doet. We zien de raamdecoratie en het schilderwerk dus als complementair en kunnen beide samen aanbieden of elk apart.

Raamdecoratie op maat voor bedrijven en particulieren

Of het nu een woonkamer is of een professionele omgeving: licht, sfeer en functionaliteit worden bepaald door de raamdecoratie. Wij komen ter plaatse de situatie inschatten en overlopen samen met u de mogelijkheden.

Onze mobiele showroom maakt alles concreet en tastbaar. U maakt kennis met een indrukwekkende waaier aan mogelijkheden.

Gordijnen

Traditioneel in stof en in zowat elke denkbare kleur of textuur beschikbaar, blijft dit een klassieker.

Meten en plaatsen van raamdecoratie

Raamdecoratie vraagt perfectie van bij de start. We komen de nodige metingen met plezier bij u thuis doen.

Ook de plaatsing is precisiewerk. We hebben een team van ervaren installateurs ter beschikking om het totale pakket voor u te verzorgen.

Meer info? Een afspraak? Alle mogelijkheden ontdekken?

Wij komen met plezier tot bij u thuis of op kantoor en geven tekst en uitleg. We brengen onze mobiele showroom mee en overlopen vrijblijvend alle mogelijkheden.

We zijn trots om onze realisaties aan je voor te stellen!

Inwit Schilderwerken ©  | Ziedoes!
monogram